Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá zpěvačka Kamila Hübsch (21) si splnila svůj sen a natočila vánoční písničku. Je o to nadšenější, že se jí ke spolupráci podařilo oslovit legendární zpěvačku Evu Pilarovou, která s ní píseň nahrála a natočily společně i videoklip.

"Splnila jsem si sen natočit vlastní vánoční písničku, která by byla veselá, rychlá, s příjemným textem a hlavně bych tou písní mohla lidem dát radost, pohodu a klid do jejich srdcí. Nemohla jsem se už dívat na to, kolik je kolem mě negace, a to byl jeden z hlavních důvodů vzniku této písničky, která se jmenuje úplně obyčejně Vánoční," řekla Super.cz.

"Moje písnička se zalíbila zpěvačce Evě Pilarové, tak jsme se domluvily a nazpívaly ji společně. Tak jsem si letos splnila dva sny a jsem velmi ráda, že jsem mohla stát u mikrofonu s tak skvělou zpěvačkou, jako je Eva. Obě jsme si nahrávání i natáčení našeho prvního selfie videoklipu moc užily. Nebylo moc času, vše přišlo rychle a nečekaně, a tak vznikl nápad na selfie videoklip, teď to celkem frčí. Zajímavé také je, že se vše natáčelo v mém i Evině oblíbeném nahrávacím studiu Mercury v Rokycanech, kde obě tvoříme už mnoho let," dodala.

"Pevně věříme, že se písnička bude posluchačům líbit a doufáme, že ji brzy uslyšíte i v rádiu a televizi a přinese Vám přesně to, proč vznikla - radost a úsměv," doufá Kamila, která pracuje na druhém CD, kde bude i tato vánoční písnička a dokončuje zakázku na Slovensko, kde byla oslovena, aby napsala písničku. "To mě také velmi těší, že se moje hudba lidem líbí a začínají si psát, abych jim něco také napsala," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám