Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se sotva dotkla české půdy a už zase budí pozornost jako málokdo! Na Slavících předvedla šokující šaty, prý kvůli tomu, že neuhlídala své kojící parametry. Z Kanady přiletěla představit duet s Karlem Gottem Čas vánoční. A při charitativní akci prozradila něco o svých dvou dětech, půlročním Adámkovi a čtyřletém Matyášovi!

Lucka o soukromí nerada mluví a není se co divit. Chce svou rodinu chránit před zájmem veřejnosti, striktně oddělovat svou veřejnou roli od té mateřské. Přece jenom nám ale pár slov řekla.

„Matyáš je nejlepší brácha, kterého si Adam mohl přát, a Adam ten nejlepší brácha, kterého si mohl přát Matyáš. Máme skvělé kluky a jsem na ně pyšná. Děkuji za ně každý den tam nahoru,“ řekla v rozhovoru Super.cz dojemně.

I když starší sourozenci mívají často přechodná období, kdy mívají šok z toho, že se všechno netočí už jen výhradně kolem nich, starší syn Lucky prý ničím takovým neprošel.

„Vůbec nežárlí. Je to opravdu skvostný!“ tvrdí Vondráčková.

Ta nadcházející svátky s prcky a manželem Tomášem Plekancem stráví opět v kanadském Montrealu.

„Prožijeme je zřejmě zasněženě a ve velkých mrazech, tak jako každý rok. Pak dáme jídlo kočičkám. Zajdeme do útulku a tam jim dáme nějaký tučný příspěvek, aby se měly líp,“ dodala zpěvačka na autogramiádě kalendáře pro společnost DebRA, která pomáhá pacientům s nemocí motýlích křídel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám