Hlavní obsah
Článek

Nejen moderátorka Lucie Borhyová (46), ale i další neméně známé celebrity se pustily do focení neotřelého kalendáře, který pomůže dobré věci. Do kalendáře mapujícího tematiku sociálních rozdílů se nechali zvěčnit i Leoš Mareš (47), Robert Záruba (56) či porotce Talentu Jaro Slávik (49), jenž zapózoval po boku pouliční kytaristky.

Účast Jara byla velkým překvapením, protože momentálně veškerý čas tráví na Slovensku. "Kalendář jsem se rozhodl fotit poprvé, protože se podle mě konečně jednalo o smysluplný nápad i téma," říká Jaro. Kolemjdoucí na ulici nenechalo jeho pózování vedle pouliční zpěvačky chladnými a fotili si ho zpovzdálí na své mobilní telefony.

Moderátor Leoš Mareš nedávno tančil ve StarDance s vozíčkáři. A právě s vozíčkářem se nechal nafotit i do tohoto kalendáře. Robert Záruba zase pózoval s miminkem a fotbalista Milan Baroš (42) s malým Romem.

Křest kalendáře s tematikou sociálních rozdílů proběhne v polovině prosince, kdy bude možné vydražit vybrané fotografie ve prospěch Kapky naděje.

Reklama

Další články

Načítám