Hlavní obsah
Článek

Vycházející hvězdička světového modelingu Gigi Hadid (28) nemá o slavné nápadníky nouzi. Její matka Yolanda (51) ovšem prožívá zcela opačné emoce, protože jí zkrachovalo manželství s hudebním skladatelem a producentem Davidem Fosterem (66).

Sotva se Gigi rozešla s Joem Jonasem, skončila v náruči odpadlíka z kapely One Direction Zayna Malika, čímž se zařadila mezi nejsledovanější celebrity nejmladší generace. Obdivovaná modelka je sice zamilovaná až po uši, ale nyní musí utěšovat svou matku, která nemá příliš důvodů ke spokojenosti.

Yolanda Foster totiž přiznala, že rozvod s Davidem je nevyhnutelný. Bývalá modelka a hvězda reality show Real Housewives Of Beverly Hills se za držitele 16 cen Grammy provdala teprve před čtyřmi roky, ale jejich vzájemné okouzlení brzy vyprchalo. Yolanda navíc od roku 2012 bojuje s lymskou boreliózou.

„Oba jsme velmi vděčni za léta, co jsme společně prožili. Doufám, že nám v budoucím životě prospěje vzájemný respekt, který pro nás byl vždy prioritou,“ tvrdí Yolanda, která má z prvního manželství s Mohamedem Hadidem kromě Gigi i Bellu (19) a Anwara (16). David si s třemi exmanželkami pořídil celkem pět dcer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám