Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Někdo má černý pátek, my jsme vsadili na vykulený čtvrtek. Máme tu pořádnou nálož slev, ze které budete valit oči. Jsme totiž doslova zavalení. Ježíšek u nás parkuje saně s dárky a povlečení skladuje už i na hlavě. Ceny jsme srazili až o 58 %, tak rychle vybírejte, než bude všechno fuč!

Zapomeňte na samet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Materiál, z kterého je povlečení ušito, vás může dostat do nebe, nebo stáhnout až do hlubin pekla. A kdo vládne ložnicím v zimě? Mikrovlákno. Zahřeje a je úchvatně jemné. Tak rádi se v něm budete povalovat celé dny a noci. Dejte své ano povlečení Grootfontain. S 58% slevou je to vážně trhák!

Barvou letošních Vánoc je fialová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Téhle barvy se prostě jen tak nezbavíme. Vecpala se do šatníku, stromeček už má taky pod placem a teď fušuje i do ložnice. Můžete se bránit zuby nehty, ale nakonec taky podlehnete. Stačí jeden pohled na bavlněné povlečení Londrina a jste v tom až po uši. Pomalu se vám stěhuje do postele!

Nejšílenější módní úlovek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Designerský úlet a to doslova. Změť kostek, šedé a zářivých barev. Módní policie by se tu asi vyřádila. Ale z povlečení Gennep se za pár dní stala celebrita. Neuvěřitelnou rychlostí šplhá v žebříčku oblíbenosti a my jsme zjistili proč. Ložnici totiž nejlíp rozzáří pořádná kuriozita. Dejte mu taky šanci se slevou 58 %!

Nesmrtelná klasika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně jako James Bond ví, že zítřek nikdy neumírá, my máme zmáknuté, že elegance se jen tak nenechá svrhnout z módního trůnu. S ní prostě nikdy nešlápnete vedle. Navíc zelená je teď v kurzu, což dělá z povlečení Dokkum pořádně žhavý kousek. Troufnete si na něj?

Dodávka až z vesmíru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A je přímo intergalaktická. Když k nám povlečení Swan Hill dorazilo v tom speciálním balíčku, uvěřili jsme, že tu nejsme sami. Svým vzorem hypnotizuje ke spánku a ve snech vám odhalí všechna tajemství o životě na jiných planetách. Jen nám nejde do hlavy, kde mimozemšťané pěstují bavlnu. Třeba budete mít víc štěstí!

Další články

Načítám