Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producent muzikálu Fantom opery František Janeček (79) už za svůj život pokřtil lecos, ale teprve nyní pokřil poprvé kalendář. A pořádně sexy! Nafotila ho zpěvačka Michaela Gemrotová (38), ze které Janeček během krátké chvíle udělal muzikálovou hvězdu, společně s modelkou Kateřinou Votavovou.

"Mám jí rád, mám k ní velmi pozitivní vztah hlavně z důvodu, že hraje ve Fantomovi opery hlavní ženskou roli Christine a hraje jí senzačně," řekl Super.cz Janeček. Kalendář se mu jako milovníkovi krásných žen líbil.

"Už ta úvodní fotografie je velmi povedená, pěkná. Je tam nadhled, trochu tajemství, zkoumání a tam to vlastně směřuje," usmíval se Janeček. V ložnici mu ale viset nebude. "Ne, to určitě ne, to by mi neprošlo. Chudák by byla mrtvá," říká producent. "Mám tam jiné typy obrazů než kalendáře," směje se.

Janeček nyní chystá posledních padesát představení veleúspěšného Fantoma opery v Goja Music Hall. Je šance, že se Fantom vrátí? "Předpoklad je vždy u všeho. Každé dílo má ale mít své limity, hranice. Vedeme jednání o několika zahraničních projektech a ještě jsem se do dnešního dne nerozhodl, co by to mělo být. Přichází v úvahu Love never dies, což je pokračování Fantoma od Andrew Lloyd Webbera a další projekty z Ameriky. Ale to budu vědět v lednu," dodal Janeček.

Reklama

Další články

Načítám