Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná zpěvačka, hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová (38), pokřtila společně s modelkou Kateřinou Votavovou jejich první společný kalendář. Míša se na křtu objevila s roztrženým koutkem rtů a nedalo se zabránit všemožným vtipným narážkám, jak se jí to stalo.

"Bohužel je odpověď docela nudná. Měla jsem velké problémy se zuby moudrosti, jeden bylo hrozně náročné dostat ven. Bohužel jsem do rány třikrát dostala zánět a na zubařském křesle jsem byla už jako doma. Nikomu bych tu strašnou bolest nepřála," řekla Super.cz Míša.

Na křtu v pražském Play Clubu už ale zářila. A bez prášků na utlumení bolesti. "Jsem šťastná, vděčná za tu zkušenost. Je to můj první kalendář, moje první modelingová zkušenost a jsem dojatá," řekla Míša.

Přeci jen ale více zůstane u zpívání. "Další nabídky zatím nepřišly a neříkám, že bych se do toho úplně hrnula. Mám pocit, že to zpívání mi jde pořád trošku líp," dodala s úsměvem Míša na křtu kalendáře, který pokřtili František Janeček, Sagvan Tofi a Osmany Laffita. Kalendář není jen pro vyvolené a je možné si ho zakoupit v síti knihkupectví Luxor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám