Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S přicházející zimou pro vás máme několik žhavých typů pro vaši ložnici. Tradiční materiály, především bavlnu zastiňují v posledních letech moderní látky. Mají totiž své specifické vlastnosti, které výrazně zvyšují komfort spánku. A to celoročně, v chladných i teplých měsících.

Hebké mikrovlákno v zimě hřeje, v létě dýchá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mikrovlákno je vzdušné, dobře saje a má i vysokou prodyšnost. V porovnání s bavlnou dokáže absorbovat daleko více vlhkosti, která je vyváděna na povrch povlečení. V zimě příjemně hřeje. Velkou předností povlečení z mikrovlákna jsou také jeho antialergenní vlastnosti. Nemnoží se v něm roztoči ani jiní parazité. Je velmi příjemné a hebké při kontaktu s pokožkou.

Jednoduché barvy zvýrazní váš interiér

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednobarevné a dvoubarevné povlečení je momentálně absolutním hitem. Jak se říká, v jednoduchosti je krása. Doplní a vyzdvihne barevné tóny vaší ložnice. Giovanelli Design jde příkladem a nabízí hned několik barevných variant. A že jeho pořízení nemusí být zrovna drahé, se přesvědčte sami.

Doporučujeme do penzionů a hotelů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Giovanelli Design z mikrovlákna doporučujeme i penzionům a hotelům. Jestliže si chcete hýčkat své hosty a zároveň barevně doladit interiér pokojů, určitě si vyberete ze široké nabídky barevných kombinací. Povlečení je dodáváno včetně prostěradel, která jsou vyrobena ve stejném designu. Povlékání usnadní zakládací zakončení polštářů.

Skvělý poměr kvality a ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V duchu současných trendů můžete snadno vybrat odstíny a barvy, ladící s vaším interiérem. Momentálně za více než rozumnou cenu v 3dílném nebo 6dílném provedení. V každém balení je navíc prostěradlo, které je vyrobeno ve stejném designu jako povlečení. Je zakončeno gumou, takže se snadno povléká. Povlečení si udrží kvalitu i po mnoha praních a nemusí se žehlit.

Další články

Načítám