Hlavní obsah
Článek

V soutěži Česko hledá SuperStar a v dobách největší slávy nosíval David Spilka šátek na hlavě, na křest desky Sabiny Křovákové, jež absolvovala obdobnou pěveckou soutěž, a to Česko Slovenskou SuperStar, kterou v roce 2013 vyhrála, ale dorazil bez pokrývky hlavy. Taky se trochu 'spravil', má velké tetování na předloktí pravé ruky, ale i tak ho fanoušci třetí řady pěvecké soutěže, která běžela před devíti lety, poznají na první pohled.

V jeho životě se toho za poslední roky naopak změnilo dost. Především se Spilka stal otcem dcery Natálky, které je dnes rok a půl. „Život je otázkou priorit a mou největší prioritou jsou má žena a dcerka," řekl po narození holčičky.

I co se hudby týče, došlo ke změně - věnuje se jí především jako producent. „S kapelou jsme dosáhli podle mě nejvyšších met, jakých jsme mohli dosáhnout. Byly to skvělé festivaly za skvělé honoráře. Už to potom ale neneslo takové výdělky, abych tomu chtěl dávat tu energii. Abych si mohl založit rodinu a postaral se o svůj život. Práce producenta je po finanční stránce lepší,“ vysvětlil David, který však zároveň nevyloučil návrat, ovšem s jasným cílem. „Pokud se vrátím zpátky, tak maximálně na dva roky a jen proto, že bych si chtěl udělat radost,“ dodal Spilka.

Reklama

Další články

Načítám