Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký zpěvák Pharrell Williams (42) se zbavuje svého přenádherného střešního bytu v Brickellu v Miami. Z původní požadované sumy slevil a nyní za něj chce dokonce méně, než za kolik jej v roce 2007 pořídil. Přesto si případný zájemce musí přichystat v přepočtu 278 miliónů korun (10,9 miliónů dolarů).

Dvoupodlažní apartmán s okny od podlahy ke stropu s výhledem 360 stupňů na Atlantský oceán a pevninskou část Miami se rozkládá na 836 metrech čtverečních. Skládá se z pěti ložnic, šesti koupelen, kuchyně s velkým barem a obýváku se schodištěm a ochozem. Součástí je rovněž obrovská terasa, bazén na střeše, zábavní a herní místnost, domácí kino se sedačkami v červené kůži a mnoho dalších vychytávek.

Autor hitu Happy, který loni zaznamenal mimořádný úspěch a lidé z celého světa k němu natáčeli vlastní videoklipy, přepychovou nemovitost kupoval v roce 2007 za 12,5 miliónu dolarů (téměř 319 miliónů korun).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám