Hlavní obsah
Článek

Herečka Aňa Geislerová (47) má neuvěřitelně sympatickou maminku. Dáma, která je profesí malířka, vychovala ovšem dcery tři a na všechny je pyšná. Jak na Aňu a Ester, které se věnují herectví, tak na Lelu, která šla v jejích stopách a je výtvarnicí. A miluje i svých sedm vnoučat.

"Dcery už jsou vyřešené, tak se věnuju právě jim," usmívala se. To, že jsou dvě z dcer mediálně známé, nevnímá nijak negativně, i když si o nich musela přečíst různé věci, "Bavím se, ani mi to už není líto. Ty největší šoky jsem si prožila, když bylo Aně asi sedmnáct a začalo to. To ještě žila moje maminka a vůbec netušila, že to, co vychází v novinách, nemusí být vůbec pravda," svěřila. Teď si prý naopak v novinách ráda přečte, co vlastně její dcera dělá.

Jak vůbec své dcery zvládla vychovat, když třeba Aňa, která začala svoji kariéru už ve čtrnácti ve filmu Rekviem pro panenku, nebývala moc doma? "To ještě doma bývala, ale všechno se změnilo asi výjezdem do Milána. Chtěla se brzy osamostatnit, což jsem jí dopřála, protože jsem myslela, že bude litovat. Ale ona se k tomu postavila statečně a nelitovala," prozradila.

Chtěli jsme vědět také to, se kterou z holek byly největší starosti. "Každá si o sobě myslí, že zrovna s ní. Ale musím říct, protože jsem v jisté fázi života byla silná křesťanka a všechnu péči o děti jsem svěřila bohu, že to nebyla žádná. Říkala jsem, že to má bůh ve svých rukou a opravdu jsem to odstřihla a snažila se je spíš podporovat. Aby věděly, že když bude průšvih, tak tady jsem, ale nijak jsem je nebrzdila v záletech, rozletech a v ničem," uzavřela Věra Geislerová, která už je sice v důchodu, ale přivydělává si učením na střední škole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám