Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je již více jak dva roky sama, a jak říká, až teď cítí, že je zase připravená na nový vztah. Oslavila 36. narozeniny a do dalšího roku by si přála partnera.

"Už se na to cítím docela připravená, přála bych si malinko pracovně zvolnit a věnovat se soukromí. Poslední dva roky byly čistě o práci a teď je načase možná přemýšlet nad tím, kdo by nás s Claudinkou vhodně doplnil, a nebude to patologická osobnost, psychopat, na které jsem bohužel měla v minulosti štěstí," řekla Super.cz Kateřina na finále soutěže Miss Junior, kterou moderovala.

Na pódiu ji v jednu chvíli překvapila právě její pětiletá dcera Claudinka, která jí k narozeninám přinesla velkou kytici. "Absolutně jsem to netušila, nečekala jsem to. S Claudinkou jsem se týden neviděla, protože jsem byla na týdenním soustředění s finalistkami Miss Junior, dcera byla s babičkou a bylo to pro mě šílený. Tohle byl první okamžik, kdy jsme se viděly, a přála mi k narozeninám, což na mě ušila rodina společně s produkcí," prozradila Kateřina.

"Hrozně jsem se bála, že se rozpláče, když jsem ji viděla jít na pódium, že to pro ni bude traumatické, ale byla šťastná. Bohužel mám pocit, že ji zájem publika dělá dobře," dodala s úsměvem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám