Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stává se docela velkou hereckou hvězdou a tak je o něj zájem. Ale asi větší, než by si sám přál! Před kamerou bezprostřední Vincent Navrátil (18) má opravdu urputné fanoušky, především mužského pohlaví. I když z nich šílí, prý mu to i dost lichotí.

„Když vám nabídne něco někdo o čtyřicet let starší, než jste vy, a je jedno, jakého je pohlaví, tak je to zvláštní. Vždy mě pobavilo od mužů, že i když věděli, že jsem heterosexuál, přesto byli velmi vytrvalí. Nechci ale nikoho jmenovat, abych někoho nezesměšňoval,“ řekl Vincent Super.cz na premiéře Vánočního Kameňáku.

Prý mu to však zas až tak divné nepřipadá a svým způsobem ho to i těší. „Když mi něco nabízejí, je to vlastně lichotka, protože jsem se jim líbil jako herec nebo jako muž,“ tvrdí mladík, jenž akci navštívil i se svou láskou Sabinou.Rojkovou (Ulice).

Obdivovatelů, kteří by vegetovali před domem, v němž bydlí, se ale bát nemusí. Celá jeho rodina má přidělenou ochranku (manžel jeho matky je ministr obrany Martin Stropnický) a ta by podobné manýry fandů nedovolila.

Navrátil ve filmu, který jde právě do kin, hraje už podruhé vnuka mafiána Karla Vincka Cloumala.

„Bavilo mě to víc než kdykoliv jindy, protože pan F. A. Brabec je úžasný režisér a měl jsem už více zkušeností, takže jsem měl co investovat. A Václav Glazar, který hrál mého dědu, je neuvěřitelně milý člověk. Vzpomínám na to moc hezky, stejně jako na celé natáčení,“ tvrdí syn Veroniky Žilkové, kterého těší, že čím dál více lidí mu rodinu přestává omlacovat o hlavu. Dokazuje to podle něj, že asi nehraje zase tak špatně.

Fanoušci mladíka si v kině přijdou určitě na své, protože mafiánský příbuzný mu ve filmu odkáže hampejz Veselý dům, do něhož bude shánět lehké děvy. Nejen ty ukáží, čím je obdařila příroda. I Vincek se sám ukáže částečně nahý. Údajně se ale vůbec nestyděl.

„Je to součástí mé profese. Nebylo to mimo, takže mi to vůbec nevadilo,“ dušuje se Navrátil, jenž se v budoucnu chce věnovat nejen herectví, ale i režii.

Reklama

Další články

Načítám