Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedenáctiletá Sam J. Sheen a její o rok mladší sestra Lola Rose Sheen mají za sebou zřejmě nejkrušnější období v životě. Jejich otec Charlie Sheen (58) pod tíhou dohadů před dvěma týdny v televizním rozhovoru přiznal, že je nakažený virem HIV, o čemž údajně musel vědět minimálně čtyři roky. Mediální smršť, která následovala, dívky v citlivém věku musely snášet těžce, ale nejhorší mají snad za sebou. A to i díky jejich mamince Denise Richards (44), která je o víkendu vzala na menší vánoční nákupy na Manhattan a na něco dobrého k snědku.

Herečka z Hvězdné pěchoty či bondovky Jeden svět nestačí byla za hollywoodského bouřliváka provdaná v letech 2002 až 2006, o rozvod požádala během těhotenství s Lolou v březnu 2005. Od té doby čelila opakovaným slovním útokům svého exmanžela, kdy jí veřejně sprostě nadával, vyhrožoval a osočoval z toho, že je ta nejhorší matka. To vše i přesto, že se několik let starala o jeho dvojčata Boba a Maxe z dalšího manželství, kdy se jejich matka Brooke Mueller léčila ze závislosti na drogách.

Podle zdroje z okolí bývalého páru Denise o exmanželově nákaze HIV údajně věděla několik let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám