Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a scenáristka Holland Taylor (72), známá u nás převážně ze seriálu Dva a půl chlapa jako Evelyn Harper, nepříliš oblíbená matka Charlieho (Charlie Sheen) a Alana (Jon Cryer), v pondělí přišla se svým ‚coming outem‘, který ve skutečnosti však podle jejích slov žádným coming outem nebyl, jelikož se prý svou sexuální orientací nikdy netajila...

V rozhovoru pro rádiovou stanici WNYC herečka prozradila: „Nemusela jsem se k ničemu otevřeně přiznávat, protože já jsem přiznaná a žiju otevřeně.“

Taylor zároveň uvedla, že většina jejích vztahů byla se ženami a že je její současná partnerka mladší. Mluví spolu prý i o svatbě.

I když Taylor neuvedla konkrétní jméno, onou mladší ženou by měla být Sarah Paulson (40) ze seriálu American Horror Story. O jejich údajné romanci se totiž v Hollywoodu mluví už nějaký čas a dámy se společně objevují i na společenských akcích.

Paulson se s náklonností k ženám rovněž netají, po několika vztazích s muži v roce 2004 začala randit s herečkou Cherry Jones, s níž jí to vydrželo pět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám