Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaký dárek si přát k Vánocům od manžela či přítele? Nebo co pro maminku, kamarádku či kolegyni? Víme, co si (nejen) slavné ženy přejí. Inspirujte se u nich. Už žádné kosmetické balíčky ze supermarketu letos pod stromečkem!

Co trápí (nejen) slavné ženy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slavné ženy se zkrášlují, omlazují, ubírají centimetry v pase a naopak zase přidávají na velikostech poprsí. Ale asi každá žena už někdy přemýšlela o tom, že by na sobě něco změnila nebo vylepšila. Vždyť podle průzkumu jen pouhé 2 % českých žen (oproti 13 % mužů) jsou spokojena se svým vzhledem a více jak třetina z nich vážně zvažuje nějaký zákrok estetické medicíny. Nejčastěji nejsou ženy spokojeny se svým břichem, hýžděmi a stehny. Čtvrtina žen pak touží po novém poprsí a po omlazení, vyhlazení vrásek či liftingu. A v této statistice nejsou ani české celebrity výjimkou. Proto není divu, že nejedna žena čtyřiadvacátého prosince rozbalí pod stromečkem poukaz na estetický zákrok.

Ideální dárek pro krásu a nové sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Tyto dárkové poukazy na krásu a nové sebevědomí pořizují nejčastěji muži svým partnerkám. Někdy jako překvapení, mnohem častěji si však žena o tento dárek muži sama řekne a zákrok i kliniku má již vybranou,“ potvrzuje primářka MUDr. Monika Kavková. Ovšem nejen partneři. Velice často tyto poukazy kupují také děti svým rodičům. „Maminka potřebuje operaci víček, rodina se poskládá a koupí poukaz,“ doplňuje plastický chirurg MUDr. Martin Molitor. Zeptali jsme se na Klinice Yes Visage, co si ženy přejí a jaké jsou nejžádanější zákroky. Asi není překvapením, že se shodují s těmi, které nejvíce na téže klinice využívají i naše slavné ženy. Které to jsou a která slavná žena je podstoupila?

Kdo byl na liposukci a kdo na prsou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý chtěl někdy zhubnout, a proto je logicky liposukce nejžádanější zákrok. Mezi nimi pak Laserová liposukce SlimLipo, která je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie, dlouhého zotavování a sama zpevní a vypne pokožku. To ji činí nejmodernější a nejšetrnější liposukcí současnosti. To si na Klinice Yes Visage ověřili také Alice Bendová, Michal David či Petr Kotvald. Oblíbená i mediálně jsou pak prsa. Modelka Petra Faltýnová se zase nechala slyšet, že plastika prsou na téže klinice je dokonalá a nejkomfortnější. „Využíváme moderní postupy, které nejen zaručují hezká prsa bez zbytečných jizev, ale jsou také bezpečné a maximálně šetrné,“ potvrzuje její slova primář kliniky MUDr. Molitor.

Kdo má botox, výplně nebo facelift?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Profesionální estetická dermatologie umí řešit většinu problematických míst ve tváři snadno, rychle a maximálně šetrně. Na Klinice Yes Visage si tak moderní laser oblíbila Veronika Freimanová, výplň na bázi kyseliny hyaluronové do vrásky si nechala aplikovat Iva Kubelková, na populární plazmalifting nedá dopustit Simona Krainová a aplikaci botulotoxinu a zpevnění obličeje nitěmi absolvovala například Alice Bendová. Moderní niťový lifting je nyní velice žádaný, protože „zavěsí a upevní“ tvář zpět do jasných a mladistvých kontur a napravuje a zpomaluje fyziologické změny poklesu tkání tváře a krku způsobené stárnutím. To vše pouze vpichy speciální kanylou a bez nutnosti použití skalpelu.

Tip pro vás:

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letos jsou Vánoce na Klinice Yes Visage dvojnásobné. K zakoupeným dárkovým poukazům nadělují jako vánoční bonus další poukázky v hodnotě až 10 000 Kč. Ty pak může kupující využít pro sebe nebo opět jako dárek. „Nejčastěji klienti kupují poukázky se stanovenou částkou k využití na cokoliv. Z více jak 300 služeb si pak u nás vybere opravdu každá žena. Získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky našich špičkových chirurgů. Zda tedy mladší tvář bez vrásek nebo třeba jen příspěvek na nová prsa či liposukci, si už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvětluje manažerka největší estetické kliniky u nás.

Další články

Načítám