Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Linda Rybová (48) a Kateřina Winterová jsou kolegyně a kamarádky, které na České televizi uvádějí pořad Herbář, jenž je o zdravém životním stylu, hlavně o jídle. Nedávno k němu také vyšla již třetí kuchařka s recepty s názvem Vaříme podle Herbáře. Na jejím křtu ale Rybová s Winterovou přiznaly, že jídlu až tak nedají, hlavně prvně jmenovaná.

„Určitě v každém díle bude, že mi to nechutná, nebo spíš že to vůbec neochutnám. A různě to balím do toho, že třeba řeknu, že to je tak krásný, že to nebudu ani jíst! Ne že bychom uvařily něco, co je tak hnusný, to se stává zřídkakdy,“ řekla Rybová, která se u spousty jídel se prý musí překonávat.

„Já jsem jako dítě začínala na suchém chlebu a mléku a dlouhá léta jsem nic jiného nejedla. Takže některá jídla a potraviny jsou pro mě fakt složitý. Já se překonávám, spoustu věcí ochutnám, ale je spousta věcí, které neochutnám,“ přiznala a dodala, že její záliba stále trvá. „Mám hrozně ráda dobrý chleba. To jediné bych vydržela jíst celý život.“

I Winterová má svůj oblíbený pokrm. A také to není žádná gastronomická pecka. „V podstatě můžu vydržet jen na fetě a rajčatech,“ řekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám