Hlavní obsah
Článek

Už mnohokrát jsme na Super.cz psali, jak úžasný má Linda Vojtová (38) vztah se svými prarodiči. Je proto logické, že topmodelka prožívala hrůzu, když se dozvěděla, že její dědeček, hudební skladatel Vadim Petrov, s babičkou Martou měli dopravní nehodu.

„Zrovna jsem trávila příjemný víkend na Long Islandu v Hamptons, a když jsme nasedali do auta, tak mi máma poslala přes mobil fotky z bouračky. Lekla jsem se, co se stalo,” popsala nepříjemnou vzpomínku Linda Vojtová. Světově úspěšná modelka se naštěstí vzápětí dozvěděla, že její prarodiče z hrůzně vyhlížející nehody vyvázli zázrakem bez škrábnutí.

V naší reportáži můžete vidět exkluzivní snímky z místa nehody a fotky vraku auta. „Když přišla policie, tak to ohodnotila slovy ’další smrťák’. Já jsem jim řekl, že je to omyl. Odvezla nás odtahovka do servisu,” dnes už s lehkostí popisuje nepříjemný zážitek hudební skladatel Vadim Petrov, který si okamžitě pořídil nový vůz a dál usedá za volant. „Uvědomuji si, že asi s manželkou nejsme v pořadí, abychom odcházeli z tohoto života,” řekl Petrov.

Reklama

Další články

Načítám