Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) byla ozdobou Českého slavíka, kam ji doprovodil kolega Rey Koranteng. Společně předávali cenu za Objev roku. Žádný jiný muž po rozchodu s otcem její dcery Lindy Michalem Hrdličkovou v životě Borhyové není.

"Určitě ne, žádného muže nemám. Vůbec to neřeším, je to krátká doba, v tuhle chvíli se soustředím na děti a na práci. Pokud by vyšel čas, tak bych chtěla myslet na sebe. Zatím na to čas není, hlavě se věnuji dětem, vánoční výzdobě, pečení," řekla Super.cz Borhyová.

Po rozchodu výrazně zhubla. Sama přiznává, že za to mohl stres a ne plánovaná dieta. "Jsem teď se svojí váhou spokojená, šlo to samo, ale nevadí mi to. Vlastně mi to i udělalo radost," myslí pozitivně moderátorka.

"Jsem teď spokojená, ale slyšela jsem i hlasy, že bych pár kilo měla zpátky přibrat. Váha kolísá u každého člověka. Nikdy jsem to moc neřešila, dvě tři kila nahoru dolů není problém, důležité je, aby se člověk cítil dobře," dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám