Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Linda Vojtová (38) nedávno dorazila do Prahy kvůli koncertu pro svého dědečka, který uspořádala ve Smetanově síni Obecního domu. A při příležitosti našeho setkání jsme se Lindy nemohli nezeptat na nedávný křest exkluzivní knihy Giorgia Armaniho, ve které se česká topmodelka také vyskytuje.

„Byla to moje úplně první spolupráce s takto významným světovým návrhářem. První z kampaní jsme fotili pět nocí v centru Londýna. Jedna noc, jedna fotka,” vzpomíná si velmi přesně na genezi vzniku unikátních snímků Vojtová. „Pan Armani byl velmi důkladný i na líčení a účes. Trvalo nám celý jeden den, než byl s výsledkem spokojený,” vzpomíná Linda.

Samotné focení nebylo bez komplikací. „Při jednom focení nás napadl bezdomovec a snažil se ukrást světlo fotografů. To nám zpestřilo dlouhé a mrazivé londýnské noci,” směje se topmodelka.

Zmíněné focení kampaně, jejíž snímky se objevily v Armaniho nové knize, zahájilo několikaletou spolupráci mezi fenomenálním módním návrhářem a jednou z nejúspěšnějších českých topmodelek. Od té doby oslovuje Armani Vojtovou 'Bella Linda’.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám