Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou jsme měli možnost se setkat a popovídat si o tom, v jakém stadiu se momentálně nachází příprava koncertu jejího dědečka Vadima Petrova. Když jsme s Lindou Vojtovou (38) hovořili během její loňské návštěvy Prahy, tak se nám svěřila, že je půl roku zasnoubená. Ukázalo se, že svatba do roka a do dne se nekonala, i když topmodelka snila o svatbě na pláži a hostině pro přátele v New Yorku a v Praze.

Vypadá to, že svatbu brzdí modelčin přítel Jamison Ernest. A to považte, že spolu tahle dvojice chodí přes jedenáct let. „Já na to nějak nespěchám,” krčila rameny Linda a nabádala nás k tomu, abychom se na svatební plány přímo zeptali jeho přítele na koncertu, který Linda pořádá pro svého dědečka Vadima Petrova 7. prosince ve Smetanově síni Obecního domu. „To se budete muset zeptat Jamika,” culila se modelka.

"Nebojíme se svatby. Kdybychom se ale měli vzít, tak by se po těch jedenácti letech muselo něco radikálního změnit, buď bychom se přestěhovali do většího bytu, nebo bychom si pořídili děti. Na rodinu ale ještě nejsme úplně připravení. Není to pro mě priorita být vdaná paní,” řekla nám Linda Vojtová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám