Hlavní obsah
Článek

Televizní diváci znají Marii Doležalovou (37) aktuálně ze StarDance, kde bojuje o titul královny tanečního parketu, divadelní z Fidlovačky a čtenářská obec jistě zaznamenala její úspěšný blog Kafe a cigárko, oceněný Magnesií Literou. Své historky z hereckého podsvětí nyní vydala také knižně.

Knížku Kafe a cigárko jí pokřtili Eliška Balzerová a Ivan Trojan, jenž se k Mariinu blogu dostal oklikou. „V divadle mě oslovila naše tajemnice a říkala mi, že jsem v blogu a jestli jsem to četl. Zeptal jsem se, co to je blog. Říkala, že to je na internetu a dá se v tom listovat. Byl jsem překvapený, že internetem se dá listovat,“ smál se Trojan. „Přinesla mi to vytisknuté a dodala, že to píše Marie Doležalová. Tu samozřejmě znám. Pak jsem si to přečetl,“ nastínil herec cestu k Mariiným textům.

„Je to krásný vhled do její duše, až na samé dno. Marušce fandím od začátku, tak jsem chtěla vidět, jak ta její první autogramiáda dopadne. Jsem vděčná, že tady vedle ní můžu sedět a držet ji za ruku,“ dodala Balzerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám