Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) poprvé vyrazila do společnosti s přítelem Danielem a také s jeho dcerou Anetou. Nenechali si ujít udílení cen Český slavík ve Státní opeře. "Anetka hrozně chtěla na Slavíka, má strašně ráda Slzu, děti tohoto věku to milují, tak jsme ji vytáhli do společnosti," řekla Super.cz Partyšová a Aneta byla nadšená. Slza nejen přebrala dvě ceny, ale také zazpívala jejich hit ze seriálu Přístav.

Z chování Gábiny a Anetky bylo jasné, že vztahy mezi nimi jsou v naprostém pořádku. "Vše je jak má být, doufám, že to nějaký čas vydrží," upřesnila Partyšová, která na Slavíka dorazila ještě se sestrou Monikou a jejím synem Dominikem.

"Kristianek je s dcerou mojí sestry doma, koukají na televizi. Je tady s námi ještě syn Moniky Dominik," dodala Partyšová, která zářila v krásných šatech, které překvapivě nebyly od žádné renomované návrhářky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám