Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se naposledy setkali s Lucií Borhyovou (46) u příležitosti zkoušky šatů módní návrhářky Natali Ruden, tak jsme z ní neměli pocit, že by byla zkroušená z rozchodu s Michalem Hrdličkou. Moderátorka hýřila optimismem a rozdávala úsměvy. Prý se už nemůže dočkat blížících se Vánoc.

„Těším se, že už i Linduška je ve věku, kdy bude Vánoce vnímat. Už jsem doma dělala vánoční výzdobu a byla nadšená hlavně ze světýlek. Těším se, až budeme mít ozdobený stromek, to se jí bude určitě moc líbit,” říká Lucie.

Oblíbená moderátorka se nám s úsměvem svěřila se svou obavou, jestli stromeček přežije dovádění rok a půl starého děťátka. „Je pravda, že budu muset koupit ozdoby z plastu, nebo ze slámy, aby nebyly nebezpečné." Jedna z vánočních ozdob vzala prý už za své. „Na stůl jsem naaranžovala krásné soby. Linda věděla, že na ně nesmí sahat, ale nedalo jí to a jeden sob už je rozbitý. Tak budeme muset pomalu dokupovat další a další výzdobu,” směje se Lucie Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám