Hlavní obsah
Článek

Jako jediní jsme byli u toho, když si Lucie Borhyová (45) přišla vyzvednout šaty v butiku návrhářky Natali Ruden (53), které oblékne dnes večer na udílení cen Český slavík. Moderátorka v Hudebním divadle Karlín předá společně se svým kolegou Reyem Korantengem jednu z cen. „S Natálkou dlouhodobě spolupracujeme. Moderovala jsem pro ni přehlídku a velmi jsme si sedly. Od té doby si vybírám šaty pro speciální příležitosti z její kolekce,” nechala se slyšet Lucie.

Kráska nám sice neukázala přesně ty konkrétní šaty, které ji budou dnes večer zdobit, ale zato se předvedla v jiném modelu, který pravděpodobně oblékne na autorskou přehlídku Natali Ruden, jež se uskuteční v půlce prosince.

Samozřejmě jsme se během našeho setkání nemohli Lucie nezeptat na její současnou situaci. Jak se jí daří vyrovnávat s rozchodem s Michalem Hrdličkou, otcem její dcery Lindy. „Život jde dál, to je asi tak všechno, co bych k tomu řekla,” uvedla Lucie. Bylo vidět, že jí není příjemné toto téma příliš rozebírat. „Celý život se řídím heslem, že všechno zlé je k něčemu dobré. To mě pozitivně motivuje k tomu, abych brala život tak, jak přichází a přijímala věci pozitivně,” dodala oblíbená moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám