Hlavní obsah
Článek

Prezentace módní show Beaty Rajské (61) pod názvem Dante 2016 se odehrávala na nezvyklém místě - ve výcvikovém středisku pilotů a palubního personálu na Letišti Václava Havla. Mělo to svůj smysl pořádat konkrétně tuto přehlídku na místě, odkud se létá do celého světa, protože návrhářka se během přehlídky znovu proletěla městy jako Šanghaj, Moskva, New York, Miláno či Peking, tedy městy, které během uplynulého roku navštívila.

„Já jsem v letošním a loňském roce procestovala zajímavá místa světa. Řekla jsem, že teď budu moci vyjádřit, jaký ten svět doopravdy je,” říká Beata.

Po přehlídkovém mole, vystavěném u vstupu do leteckého trenažéru, se procházely většinou modelky, které se na Beatiných akcích objevují pravidelně a opakovaně. Bylo zajímavé sledovat, jak se na mole střídají modelky jako Markéta Divišová, Petra Růžičková nebo Veronika Procházková, které s designérkou začínaly a mají u ní téměř inventární číslo, s modelkami jako Gábina Kratochvílová (34), která propůjčila svou tvář a tělo jedné z posledních kolekcí. „Pro mě je to vždycky radost pro Beatu předvádět. Vím, že pokud potvrdím účast, tak se můžu těšit na něco velkolepého,” říká krátkovlasá Miss Kratochvílová, která je Beatě Rajské vděčná za to, že u ní mohla po korunovaci začínat.

Reklama

Další články

Načítám