Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fanynky mají zajisté dodnes v paměti videoklip k písni Mysterious Girl, v němž Peter Andre (42) vystavoval na pláži své svalnaté tělo. Tehdy se psal rok 1996 a britský zpěvák si podmanil celou Evropu i Austrálii.

Chytlavý singl už vzbuzuje retro náladu, ale Peter Andre mu stále vděčí za svou popularitu. Hudbě se věnuje dodnes, ale mimo Velkou Británii je znám jen jako zpěvák, který kdysi nazpíval Mysterious Girl.

Poznávacím znakem Petera Andreho nebyla v 90. letech jen svalnatá postava, ale také nagelovaný účes, který byl součástí jeho vizáže. Zpěvák se teď vrátil do starých dobrých časů a vyzkoušel si, jak by mu stejně upravené vlasy slušely o dvě desetiletí později. Nejde sice o věrnou kopii z dnešního pohledu slizkého účesu, ale Peter se i tak postaral o nostalgickou náladu.

Z hudebního idolu, jehož plakáty zdobily dívčí pokojíčky, je už čtyřicátník a trojnásobný tatínek, který naštěstí zanevřel na styl uhlazeného hezounka. Nagelovaný účes je snad jen vlasovým experimentem, jímž chtěl zavzpomínat na svou slávu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám