Hlavní obsah
David Zápal
Článek

A už to má černé na bílém! Rapper Ektor pyká za loňské zmlácení dívky, která po jeho útoku skončila se zlomenou čelistí v nemocnici. „Byl uznán vinným v celém rozsahu obžaloby,“ potvrdil Super.cz advokát poškozené MUDr. Petr Hulán. Hlasujte v anketě na konci článku, zda je podle vás rozsudek spravedlivý!

Obvodní soud pro Prahu 2 mu uložil podmíněný trest v trvání jednoho roku s odkladem na šestatřicet měsíců. Během tří let se tudíž nesmí ničeho nezákonného dopustit, jinak půjde sedět natvrdo. Vzhledem k jeho bujné povaze (prý se mimochodem věnuje bojovým sportům a na soukromých akcích bojuje v klecích) by se ale už mohly uzavírat sázky, kdy podmínku poruší.

„Rozsudek není pravomocný, státní zástupce se neodvolal, advokát obviněného si nechal lhůtu na rozmyšlenou,“ prozradil nám právník Terezy N. s tím, že se muž v taláru nelichotivě vyjádřil o Ektorově prudké inteligenci.

„Soudce v odůvodnění uvedl, že bylo v hlavním líčení prokázáno, že se muž dopustil napadení opakovaně. Prakticky doslova řekl, že člověk musí být mimo obraz, když napadne vlastního fanouška na svém vlastním vystoupení. V úvahu podle něj připadal i probační dohled nebo zákaz požívání alkoholu, ale že by to bylo pod rozlišovací schopnosti pana obviněného,“ překvapil nás advokát.

Ektor byl v minulosti odsouzen za napadení ještě jednoho člověka, ale také za loupež. K té ale došlo už před devíti lety, trest má zahlazený, proto se na něj musí pohlížet, jako by se skutek nikdy nestal.

Sama poškozená před pár měsíci uvedla, že Ektor u soudu sprostě lhal a popíral existenci nahrávky, kde se k útoku přiznal. Ta však přesto skutečně spatřila světlo světa a nevrhá na rappera dobré světlo.

Co si myslíte o trestu pro Ektora?
Je nevinný
3,4 %
Má, co si zasloužil
2,7 %
Holky se nebijí, měl dostat trest natvrdo
93,9 %
Celkem hlasovalo 12380 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám