Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak doma udržet pohodu a příjemnou atmosféru? Stolujte společně nejen o svátcích u praktického jídelního setu od MT-nábytek.cz. Kvalitní odolné materiály, precizní zpracování, obrovský výběr barevných kombinací a skandálně nízké ceny - dostatek dobrých důvodů, proč si pořídit pořádný stůl a židle do jídelny právě teď. Přestaňte se mačkat a narážet do sebe u jídla lokty, u prostorné jídelní sestavy má každý člen rodiny místa dost.

Sešlo se vás ke slavnostní tabuli víc? Žádný problém, natáhněte stůl na metr a půl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky jídelnímu setu Arvald už se vám nestane, že byste neměli kam posadit sváteční návštěvu. Stůl totiž během chvilky rozšíříte až na 150 centimetrů, čímž získáte dostatek místa pro všechny strávníky. Konstrukce nábytku z pevného bukového dřeva doplněná stolní deskou z odolného lamina se snadnou údržbou je zárukou, že se u tohoto jídelního setu budete scházet ještě dlouhá léta. Doporučujeme! Dříve za 14 638 Kč.

Dostatek místa pro celé sváteční menu i s dekoracemi - užijte si hezčí Štědrý večer

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kam o Vánocích postavíte všechny talíře, příbory, sklenice a nezbytný svícen? Na prostornou desku jídelního setu Esten. Díky odolnému povrchu z ní během vteřiny odstraníte každou nečistotu a navíc ji jednoduše rozšíříte o 40 cm. Konstrukce židlí je z pevného bukového dřeva s dlouhodobou výdrží, komfortní polstrování sedáků i opěradel potahuje pevná textilie. Skvělý poměr kvality a ceny! Dříve za 15 462 Kč.

Hostina se o nějakou hodinku protáhla, ale vám se pořád sedí dobře. Užívejte si to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z polstrovaných židlí jídelního setu Agonis nebudete chtít vstát, i když na stole budou už všechny talíře i sklínky prázdné. Proč? Díky pohodlnému čalounění sedáků i opěradel, potaženému extra odolnou tkaninou. Bukové židle a stůl doplňuje rozkládací deska, kterou jednoduše zvětšíte až na šířku 180 centimetrů. Navíc má velmi odolnou povrchovou úpravu, takže na ní nezůstanou nikdy žádné fleky. Jasný favorit českých jídelen! Dříve za 15 572 Kč.

Pro 4, pro 6, pro 8 i pro 12 lidí - vyberte si jídelní set přesně podle počtu strávníků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezáleží na tom, jak velkou máte rodinu. Díky bohaté nabídce jídelních setů u MT nábytek se všichni najíte pohodlně jak o svátcích, tak ve všední den. Máme pro vás připravených více než 160 sestav jídelního nábytku v mnoha kombinacích barev a materiálů a v nejrůznějších stylech provedení. Dopřejte si u jídla víc komfortu díky rozkládacím stolním deskám a čalouněným židlím. Jediné, na čem opravdu záleží, je velikost vaší jídelny. Neváhejte!

Nábytek pod stromeček? Máte poslední příležitost! Využijte předvánoční last minute slevy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nečekejte na cinkání zvonečku, potěšte se báječným dárkem už teď. Jakým? Parádním kouskem nábytku se super slevou. Tak například z ceny velikého sedacího pytle jsme ubrali 35 %, kompletně vybavenou ložnici jsme stáhli o 54 % a moderní obývací stěnu teď máme levnější dokonce o 67 %! A to zdaleka není všechno. Jen se nerozmýšlejte moc dlouho, předvánoční slevová nadílka u MT nábytek trvá jen do 15. prosince.

Další články

Načítám