Hlavní obsah
Článek

Změnu image si Dana Morávková (52) (zatím) nenaplánovala, s takovým účesem, parukou, abychom byli přesní, je ale k vidění ve hře 2x Woody Allen, již uvádí Divadlo Bez zábradlí. Na programu bude také 1. 12., v den, kdy slavný režisér, herec, spisovatel, scenárista a dramatik Allen oslaví kulaté osmdesáté narozeniny. Vedle Dany Morávkové hrají též Josef Carda, Karel Heřmánek, Eva Josefíková, Jana Švandová, Zdeněk Žák a Petr Pospíchal.

„S hrami Woodyho Allena jsem se poprvé setkal na JAMU a byl jsem nadšený. Dodnes sleduji všechny jeho filmy. Je to skvělý autor a režisér a já si moc přeju, aby napsal ještě nějakou hru, kterou bychom mohli v divadle hrát. Už teď si při představení 2xWoody Allen užijeme hodně legrace a vždy se s námi baví i diváci, což je skvělé,“ říká Karel Heřmánek (76).

Hra zůstává na programu i v příštím roce, je i součástí vánočních balíčků, které si divadlo pro diváky připravilo. V těch je k nalezení i titul Art Yasminy Rezi, jehož slavnostní premiéru Divadlo Bez zábradlí plánuje na 27. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám