Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chápeme, že se v dnešní době, kdy nikdo nedá nikomu nic zadarmo, těžko věří, že Ježíšek opravdu existuje, ale je to tak. Pokud využijete výhodnou předvánoční akci na originální bytové doplňky Homelove 2+1, dostanete třetí vybraný produkt zcela zdarma.

Výběr pro celou rodinu i přátele!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už sháníte dárky pro rodiče nebo sourozence, můžete díky vánoční akci obchodu Homelove “zabít“ ne dvě, ale hned tři mouchy jednou ranou. Obdarujete dva členy rodiny a třetím dárkem, který získáte zcela zdarma, potěšte někoho, pro koho by ve vaší peněžence nezbyl dostatek financí. Akce 2+1 je časově omezená a bude trvat pouze od 30. 11. do 6. 12. Stačí navštívit webové stránky obchodu Homelove a vybrat si tři produkty. Nejlevnější z nich bude automaticky generován se 100 % slevou. Se svým nákupem byste tedy neměli moc otálet!

Šperkem nic nezkazíte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena miluje šperky, a pokud některá říká, že to není pravda, pak lže a nechce přiznat, že ji pouze mrzí, že žádný pořádný šperk nemá. Tak to napravte a udělejte své mamince, babičce, sestře či kamarádce radost tím, že jí nějaký pořídíte právě k těmto Vánocům. Na Homelove si můžete vybrat z široké škály unikátních šperků, přívěsků, náramků i náhrdelníků, které se hodí pro všechny věkové kategorie.

Nechte své dveře otevřené!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud sháníte něco originálního, zábavného a praktického zároveň, vsaďte na zarážky do dveří a na takové zarážky, díky kterým budou vaše knihy stát na poličce vždy v pozoru. Nebojte se, nejde o obyčejné plastové nevzhlednosti, které můžete koupit v každých domácích potřebách! Přesvědčte se sami a podívejte se, jaké skvosty tento e-shop nabízí. Vyberete si zde tu pravou zarážku do dveří jak pro děti, tak pro milovníky starých automobilů. Knihovnu můžete pro změnu ozdobit zarážkou v podobě Buddhy, která potěší vyznavače východních náboženských směrů.

Pro všechny správné hospodyňky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Maminka, tetička i babička se budou dmout pýchou, až vám naservírují své vybrané pochoutky v designovém kvalitním porcelánu. Věřte, že se do jedinečných misek, talířů, hrnečků a konviček okamžitě zamilují a vy jim tímto dárkem zcela jistě vykouzlíte úsměv na tváři. Naším tipem je skvělý stojan na kuchařku nebo moderní chlebník v několika barevných provedeních.

Dopřejte si sladké sny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dává si váš partner, tatínek nebo dědeček po obědě “dvacet“? Pak je ručně pletený polštář v nejrůznějších barevných variantách tím nejvhodnějším vánočním dárkem přesně pro něj. Pokud na vás nezbyde polštář pletený, existuje totiž opravdu pouze jeden kus od každého, nezoufejte, jistě si vyberete i z jiných materiálů, tvarů či velikostí, kterých je na webu obchodu Homelove dostatečné množství.

Další články

Načítám