Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec, jehož život silně ovlivňuje scientologická církev, byl ještě před pár lety hrdým tatínkem. Po rozvodu ovšem Tom Cruise (61) o svého jediného biologického potomka nejeví zájem.

Když slavný herec prožíval manželství s Katie Holmes (45), rád se prezentoval jako milující otec se Suri, která byla svého času nejslavnější dětskou celebritou, v náručí. Nyní to ale vypadá, že dal před rodinou přednost své víře. Poslední důkaz o setkání Toma s jeho dcerou je totiž starší než dva roky.

Americký magazín National Enquirer tvrdí, že Tom Cruise Suri naposledy viděl před 26 měsíci. K jejich setkání nedošlo ani letos v létě, kdy zavítal do New Yorku, kde dcera žije s Katie Holmes, na premiéru svého posledního filmu Mission Impossible - Národ grázlů.

Tom Cruise je sice v poslední době pracovně velmi vytížený, ale na Suri by si čas udělat mohl. Za jeho ignorací údajně stojí scientologická církev, podle jejíhož doporučení by se herec měl vyhýbat Katie Holmes, která pro jeho víru neměla pochopení a dceru od ní odrazovala.

Představitel agenta Ethana Hunta nemá ideální vztah ani se dvěma staršími potomky, které adoptoval během manželství s Nicole Kidman (56). Dcera Bella sice inklinuje ke scientologii, ale když se v říjnu vdávala, její otec se obřadu nezúčastnil, přestože byl tou dobou také v Londýně.

Reklama

Další články

Načítám