Hlavní obsah
Článek

Udržovat se ve fit formě je sice hezká věc, ale nic se nesmí přehánět. Aleksandra Rudenko (24) z ruského Novosibirsku tak intenzivně posilovala, až se z ní vytratila veškerá ženskost.

Ruská ranařka měla vždy slabost pro posilovnu, ale během posledního roku v ní snad i přespávala. Na aktuálních snímcích totiž vypadá jako monstrum. Přitom loni bylo ještě zřetelně rozpoznatelné, že jde o ženu.

Aleksandra Rudenko se na fitness šampionát v Budapešti připravovala s takovým nasazením, že nejspíš nepostřehla, jak rapidně zestárla. Její ženský půvab je nenávratně pryč a postava komiksového hrdiny Hulka jí na přitažlivosti také nepřidá. Nejvíce jí však na kráse ubraly šedivé vlasy, kvůli nimž Aleksandra rozhodně nevypadá na svůj věk. Větší mírou ženskosti oplývají snad i jedinci z amatérské travesti show.

S posilováním ovšem Aleksandra neskoncuje ani po kritických komentářích, které ji přirovnávají k nejrůznějším bájným příšerám. V Maďarsku skončila až na 8. místě, takže v tréninku rozhodně nemíní polevit.

Reklama

Další články

Načítám