Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Svobodová Pizingerová (52) už je ve fitku jako doma, cvičení je její život a také společný koníček s manželem Josefem. Vendula má tělo samý sval, neuvěřitelné bicepsy a nyní se rozhodla pro hodně netradiční kurz pro ženu!

"Cvičím pořád, stále dělám crossfit, což je docela těžký sport, a teď jsem začala chodit na kurzy vzpírání. Doufám, že seženu vlastní barevný činky," řekla Super.cz se smíchem Vendula.

Proč zrovna kurzy vzpírání? "Jsem perfekcionista, když něco neumím dobře, tak to nechci dělat. U těchto věcí je hrozně důležitá technika. Když bych to dělala špatně, mohla bych si i ublížit. Tak na tom makám," vysvětluje.

I když má o hodně let mladšího partnera, kvůli němu prý rozhodně takhle nedře. "Dělám to sama pro sebe, není to kvůli partnerovi. Baví nás to oba dva, máme společný koníček, společné téma na hovor, lépe se nám pak spolu žije," dodala Vendula na finále soutěže Miss Junior, kde zasedla v porotě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám