Hlavní obsah
Článek

Má za sebou dvě zásadní životní krize. Vlaďce Erbové (42) se bohužel rozpadlo manželství s otcem syna Markuse Tomášem Řepkou. Aby toho nebylo málo, tak nejspíš i vlivem psychické zátěže modelce selhalo zdraví.

Kráska, přezdívaná „česká Halle Berry“, musela být urychleně hospitalizovaná s oboustranným zápalem plic. Její zdravotní stav se prudce horšil a v jednu chvíli si modelka sáhla až na samotné dno. „Měla jsem sama o sebe strach. Bylo to náročný a nepříjemný, moc jsem se bála. Naštěstí mi pak začaly zabírat léky a všechno se začalo lepšit,” zavzpomínala na nedávné těžké období Erbová a dále uvedla: „Myslím, že nic se v životě neděje náhodou. Aspoň jsem pochopila, že mám zvolnit, že bych měla víc dbát sama o sebe a dávat přednost primárně sama sobě. Když nebudu zdravá máma, tak nepomůžu sobě ani dětem.”

Vlaďka je po mnoha týdnech strádání opět ve formě. „Už je všechno za mnou, všechny léky mám dobrané a plíce mám čisté.” Delší pobyt v nemocnici se zápalem plic se ale projevil nejenom úbytkem váhy, ale odrazil se i na jejím obličeji. Unavený vzhled pleti a povadlé kontury obličeje přinutily Vlaďku navštívit specialistku na estetickou dermatologii. „Jsem dostatečně dlouhou dobu po léčbě, a tak jsem znovu na klinice, abych podstoupila zákrok,” říká Vlaďka Erbová, která je díky nepříjemným životním zkušenostem už dva měsíce nekuřačka.

Reklama

Další články

Načítám