Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zima už se hlásí konečně o slovo, a ač se zatím neprojevila v plné své síle, je venku již poměrně chladno. Po ránu vás mohou potkat mrazíky, přes den nestoupne teplota o moc výše, než na 5°C. Také vám taková zima vadí? Pak určitě platí staré české přísloví „To chce klid a nohy v teple!“

Kozačky pro každou ženu – skladem i modely pro úzké či silnější lýtko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kozačky jsou klasika, která ovšem nevyjde snad nikdy z módy. Sluší všem ženám bez rozdílu, a proto jsou tak nadčasové. Mnoho žen má o kozačkách své jasné představy a běžné obchody je v mnoha případech nedokáží splnit. Proto přichází internetový obchod SvětBot.cz, který má v nabídce přes 200 modelů všech možných druhů a barev. Problém nebudou mít ani dámy s extra úzkým, nebo naopak silnějším lýtkem. I na ty obchod myslí.

Zateplené kotníkové boty pro ty ženy, které nemají rády podpatky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne všem ženám jsou pohodlné podpatky. I pro ty má SvětBot.cz řešení. V nabídce má velké množství zateplených kotníkových bot, z nichž je velká část zateplena pravou ovčí vlnou. Ta je jedním z nejlepších materiálů, kterými můžete zimní botu zateplit. Výjimkou nejsou ani boty s TEXovou membránou, se zapínáním na zip, se šněrováním…

Sněhule do sněhu na hory, do města i na módní mola

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sněhule jako takové se vyznačují hlavně pohodlím a velmi dobrým zateplením. Mohou mít TEXovou membránu, která zabraňuje proniknutí vlhkosti do vnitřku boty, ale zároveň nechává nohu větrat. Je ovšem zavedené klišé, že sněhule nemohou být hezké a módní. SvětBot.cz vás přesvědčí o opaku. Má totiž v nabídce sněhule, které jsou jak pohodlné a teplé, tak i módní a hezké. Díky jejich praktičnosti, jednoduchému zapínání na zip a dalším přednostem je to jeden z nejprodávanějších druhů bot pro zimní sezónu, tedy hned po kozačkách. A co vy říkáte na tyto krásné módní sněhule?

Ani pánové nepřijdou v zimě zkrátka – mohou být za elegány i frajery

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnozí muži mají představu, že zimní boty nemohou vypadat dobře, a proto chodí raději v celoroční obuvi či teniskách. To je ovšem velká chyba, protože zimní boty nemusí vždy vypadat nudně. Příkladem může být nabídka z internetového obchodu SvětBot.cz, který nabízí pro zimní sezónu převážně značky Bugatti, Lloyd a Rieker. Elegance, kvalitní kůže a dobré zateplení, to je to, co pány určitě nadchne. Už jste viděli celou nabídku pánské zimní obuvi značek Bugatti, Lloyd a Rieker?

Polokozačky jako módní prvek, který nepřekáží ani kalhotům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen kozačky a sněhule jsou zimní obuví. Nesmíme zapomínat na neméně oblíbené polokozačky. I ty totiž najdete v nabídce SvětBot.cz. Zároveň je dobré připomenout, že při nákupu jakýchkoliv bot máte dopravu zdarma. Stejně tak je aktuálně možné ve spolupráci s KUPnajisto.cz objednat obuv nyní a zaplatit za ní až 20. ledna 2016! Dále máte možnost obuv do 30 dnů od objednání vrátit nebo vyměnit za jinou velikost bez udání důvodu. Největší výhodou vrácení a výměny zboží je, že poštovné zpět za vás zaplatí přímo internetový obchod. Nemáte tak žádné další náklady, nebude-li vám bota sedět nebo se byť jen nebude líbit. Tak na co ještě čekáte?

Další články

Načítám