Hlavní obsah
Článek

Nádherná sedmnáctiletá blondýnka Nikola Uhlířová je novou Miss Junior 2015. V konkurenci čtrnácti dívek ve věku 15 - 21 let zabodovala na plné čáře. "Je to nádherný pocit, slzy jsem neuhlídala. Jakmile jsem odešla z pódia, rozbrečela jsem se," řekla Super.cz krásná Nikola, která zatím nemá zkušenosti s modelingem, ale tělo na to rozhodně má.

Nikola měří 170 centimetrů a její míry jsou 82-61-83. Před dvěma roky ji agent oslovil na ulici, ale modelingová agentura jí dala červenou kvůli výšce. "Měřila jsem 168 centimetrů a bylo mi řečeno, že musím mít alespoň 170 centimetrů. To teď mám, tak uvidíme. Doufám, že se mi otevřou nějaké brány, když se mi někdo ozve, budu moc šťastná," usmívá se nezadaná půvabná studentka hotelové školy.

Miss Junior bojuje proti anorexii a bulimii. Nikola má tělo bez gramu tuku navíc. Jak je na tom s dietami? "Moje kamarádky mě za to nenávidí, ale já opravdu můžu jíst všechno a stejně nepřibírám. Ráda si zajdu do fitka, zpevňování je základ," říká nová královna krásy mladých dívek, jejímž snem je být herečkou.

Reklama

Další články

Načítám