Hlavní obsah
Článek

V roce 1995 byl nejpřitažlivějším žijícím mužem planety podle magazínu People Brad Pitt (60). Letos je jím David Beckham (48), jehož tehdy znal málokdo. Jednapadesátiletý hollywoodský herec se však letos vrátil k účesu, který mu před dvaceti roky pomohl k tomuto titulu. A nutno podotknout, že v něm vypadá jako Davidův vrstevník, i když je o jedenáct let starší. Srovnáním s fotkou z roku 1995 je však jasné, že jeho vlasy prořídly.

Brad přišel s novým účesem á la zlatá devadesátá na premiéru filmu Sázka na nejistotu v New Yorku. Byl to jeho poslední pracovní závazek, než se mohl vrátit k rodině, s níž ve čtvrtek oslaví Den díkůvzdání.

Pitt na premiéru filmu, který ho prý donutil být velmi naštvaný na bankovní a finanční svět, přišel s kolegou Ryanem Goslingem. A nutno přiznat, že vedle výrazně mladšího kolegy vypadal nebývale svěže. Přítomné překvapil novým účesem, který velmi připomíná to, co nosil v roce 1995.

Podobně jako dnes David Beckham udával Brad Pitt v minulosti svými střihy módní trendy. Není divu, že dodnes patří k nejhezčím mužům v Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám