Hlavní obsah
Článek

Známí rockeři si během hudební kariéry stačili odskočit k otcovským povinnostem a zplodili dcery, které rozhodně stojí za pozornost. Podívejte se na pět případů, kdy se slavní tatínci opravdu vyznamenali.

Steven Tyler z kapely Aerosmith se nejspíš na výchově svých potomků příliš nepodílel, ale z jeho nejstarší dcery Liv vyrostla krásná žena, která je už dvojnásobnou maminkou. Své přednosti kromě stříbrného plátna zúročila i v modelingu, takže má na kontě několik žhavých snímků. U filmu se uchytila i Minka Kelly, jejímž otcem je Tylerův parťák Rick Dufay, který v Aerosmith působil v letech 1981-1984 jako kytarista.

Na svou dceru je náležité hrdý také Lenny Kravitz, jehož Zoe vypadá v bikinách naprosto fantasticky. Kromě vystavování na pláži však zvládá i modeling a má slušně rozjetou hereckou kariéru. Letos ji diváci mohli vidět ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta.

Jako otec se vyznamenal i Mick Jagger (80) z legendární kapely Rolling Stones. Jeho rodina čítá celkem sedm potomků, z nichž se nejvíce proslavila dcera Georgia May Jagger, která se dala ve stopách své matky, modelky Jerry Hall. Ve stejném oboru září i Alexandra Richards, jejímž otcem je kytarista Rolling Stones Keith Richards.

Která dcera s rockerskou krví je nejkrásnější?
Liv Tyler
35,5 %
Minka Kelly
47,8 %
Zoe Kravitz
2,7 %
Georgia May Jagger
8,1 %
Alexandra Richards
5,9 %
Celkem hlasovalo 15971 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám