Hlavní obsah
Článek

Slzy, smutek a vzpomínky. Blanka Matragi (71) prožívá jedno z nejsmutnějších období v životě. Před pár dny navždy odešla její milovaná maminka Růženka.

„Maminka pro mě znamenala to nejcennější, co člověk má, můj anděl strážný,” posteskla si Super.cz návrhářka a jedním dechem dále uvedla: „Byl to nejbližší člověk, na kterého jsem se vždy mohla spolehnout, dostat upřímnou radu, pohlazení po duši.”

Přestože Matragi žije řadu let v libanonském Bejrútu, tak se často a ráda vracela domů za svou rodinou do Světlé nad Sázavou. „Vždycky jsem se těšila do domku, který s taťkou postavili, na její květák, bublaninu, smažené houby, nádherné květiny v zahradě, prostě relax, který mi v mém hektickém životě už nic nenahradí,” se smutkem v hlase uvedla designérka.

Blanku Matragi utěšuje skutečnost, že se svou mámou byla v jejích posledních dnech. „Jsem šťastná, že jsem u ní v posledních chvílích s celou rodinu byla,” říká Blanka. Matragi zůstala se svou maminkou do konce minulého týdne, když se ale v neděli vrátila zpět do Bejrútu, tak jí sestra zavolala tu nejsmutnější zprávu v jejím životě.

Dnes by měla Matragi přiletět do České republiky na poslední rozloučení s maminkou. „Letošní Vánoce budou smutné a po dlouhé době nepoletím tradičně do Světlé nad Sázavou,” říká Matragi, která raději přijala pozvání přátel do Kapského města, kde pobude s manželem Makramem až do Nového roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám