Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývala hvězdou tenisových kurtů a už v sedmnácti letech sedmou hráčkou světa. O Nicole Vaidišovou, blondýnku s tělem modelky, se praly světové módní giganty, byla dokonalou tenisovou princeznou. Vdala se za tenistu Radka Štěpánka a tenisu dala sbohem.

Po rozvodu se ale rozhodla pro návrat a snaží se opět dostat na výsluní. Krásná Nicole má nyní tenisové prázdniny a s kamarádkou, také tenistkou Ivetou Benešovou, zasedly v porotě prestižní soutěže mladých dívek Miss Junior.

Na soutěži Miss byla Nicole vůbec poprvé. "Chodím do společnosti opravdu výjimečně, jsem hodně soukromý člověk. Je to poprvé, co jsem v porotě soutěže krásy. Byl to hrozně fajn večer a pro mě něco nového," řekla nám krásná Vaidišová.

Z vítězky byla nadšená. "Moje favoritka působila mile a sympaticky, to je důležité," usmívala se Nicole, která má nyní po tenisové sezóně dovolenou a bude se připravovat na další rok. "Hlavní je se dát do pořádku zdravotně. Léčím si zranění, nabírám síly a doufám, že příští rok ukážu dobrý tenis," dodala Vaidišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám