Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Vlaďky Erbové (42) a Tomáše Řepky (50) podle všeho vzalo definitivně za své. Modelka to uvedla v našem rozhovoru a zároveň promluvila o svém novém vztahu s úspěšným hokejovým obráncem Michalem Gulašim.

„S Tomášem žijeme odděleně. Snažíme se fungovat jako rodiče a tím bych to asi uzavřela,” citlivě se vyjádřila modelka na téma rozchodu s mužem, se kterým má syna Markuse. Vlaďka se zároveň nechala slyšet, že se svým bývalým partnerem dělají vše pro to, aby jejich rozchodem co nejméně trpěly děti. „Partneři už nejsme dlouho. Dlouho jsme vedle sebe žili jen jako rodiče. Poté, co jsme si dali prázdniny, a pak se to vyústilo v dohodu, že rozdělíme bydlení. Tak to je, a tak to zůstane,” prozradila nám modelka během své návštěvy známé kliniky plastické chirurgie, kam přišla napravit to, co jí způsobily v obličeji nepříjemné útrapy v posledních měsících.

Nemohli jsme se nezeptat na jejího nového přítele Michala Gulašiho. „O novém vztahu mluvit nechci, protože po dvou manželstvích nemůžu chtít říkat, že jsem znovu zamilovaná a tvořím si nový domov,” pojmenovala velmi upřímně svou situaci modelka a jedním dechem dodává: „Michal je člověk, kterého jsem potkala, kterého jsem představila, je to člověk, se kterým se vídáme, když mu to čas umožní, je to člověk, který je mi velkou oporou. Je mi s tím klukem velmi dobře.”

„Nebudu teď křičet do světa, že jsem zamilovaná. Primárně si musím vyřešit svůj život, chci být šťastná máma pro své děti,” řekla Vlaďka Erbová, která se nechala slyšet, že v rozhovoru o své aktuální životní situaci řekla víc, než původně plánovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám