Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vybrat vánoční dárek pro rodiče může být oříšek. Máme pro vás originální tip, který potěší a vyřeší i zdravotní problém. Svěřte své blízké do nejlepších rukou a nadělte jim špičkový zákrok bez bolesti, s rychlým hojením a maximálním efektem.

Vánoční dárek pro babičku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Vánoční voucher na plastiku jsem dostala vloni o Vánocích od dcery,“ říká paní Marie. „Nejdřív jsem měla strach, protože kamarádka mi vyprávěla, jak při této operaci trpěla, protože jí její oční doktorka operovala snad zaživa. Pak jsem si ale zjistila všechny informace, i to, že v Asklepionu celou operaci zaspím díky narkóze.“ Paní Marie je s výsledkem operace, kterou podstoupila před pár měsíci na klinice Asklepion, maximálně spokojená a chválou nešetří, i když popisuje průběh zákroku. Plastický chirurg jí všechno vysvětlil, domluvil se s Marií, že vše bude v celkové anestézii, doporučil jí doplňující ošetření laserem na dermatologii.

Malý zákrok, který omladí o desítky let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plastická operace očních víček (blefaroplastika) je jedením z nejčastějších estetických chirurgických zákroků. Přestože nejde o nijak složitou operaci, dokáže vašemu vzhledu ubrat až desítky let a vyřeší pocit unavených očí, slzení i zhoršené vidění způsobené povolenou kůží. Na klinice Asklepion máte jistotu naprosto precizního provedení nejvyhledávanějšími plastickými chirurgy v ČR MUDr. Miroslavem Krejčou, Ph.D., a MUDr. Helenou Singerovou. Samozřejmostí je maximální komfort a minimum bolesti při zákroku i po něm díky celkové anestezii. Hojení, rekonvalescenci i konečný výsledek v Asklepionu podporují laserovým dermatologickým ošetřením, na které získáváte od kliniky 1000 Kč jako dárek.

Jak probíhá operace očních víček na klinice Asklepion?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při konzultaci vám chirurg vysvětlí, jak přesně operaci povede a odpoví na všechny vaše otázky. Zvolíte si spolu s lékařem typ anestezie. V Asklepionu je běžným standardem celková anestezie pro váš maximální komfort a minimum bolesti, víčka ale lze operovat také v lokální anestezii či v analgosedaci. Po předoperačních vyšetřeních vás čeká příjem na kliniku, příprava s anesteziologem a cesta na sál. Oblast kůže, která se bude odstraňovat, si operatér naznačí markerem, s kůží pak podle potřeby zredukuje tukové váčky, které tvoří měkké lůžko pro oko v oční dutině.

Chtějte vždy něco navíc, protože vyndáním stehů by to končit nemělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výsledná jizva na horním víčku je situována v místě přirozené rýhy, do které se skládá kůže při otevření oka, takže je velmi nenápadná. V Asklepion vám navíc jizvy ošetří zkušení dermatologové lasery, které zlepší vzhled operované oblasti a vypnou pokožku, takže se zbavíte i jemných vrásek v okolí očí. Odstranění nadbytečné kůže projasní pohled a omladí výraz obličeje o mnoho let. S urychlováním hojení a zlepšování stavu jizev lasery má Asklepion – Klinika a institut estetické medicíny největší zkušenosti v Česku. Pokud chcete své blízké letos o Vánocích rozmazlit tím nejlepším, nadělujte vánoční vouchery Asklepion.

Další články

Načítám