Hlavní obsah
Článek

Lámete si hlavu, čím letos obdarovat vašeho partnera, partnerku, kamaráda, sestru nebo bratrance? Máme pro vás super tipy na dárky s nádechem erotiky, s kterými nemůžete šlápnout vedle. Proč? Protože intimní život je součástí každého z nás a přinejhorším tyto dárky potěší jako úsměvná recese. Feromony, erotické prádlo, produkty pro snazší dosažení orgasmu a další tipy pro nevšední dárky.

Bestseller: parfémy s feromony pro zvýšení sexuální přitažlivosti. S tímto dárkem nešlápnete vedle!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co jsou to feromony? Tak jako si zvířata vybírají partnera pro páření pomocí feromonů, které vylučují, tak lidé silně reagují na látky ovlivňující jejich sexuální přitažlivost a charizma, onu pověstnou „chemii“. Na trhu je spousta produktů s feromony. My vám doporučujeme novou řadu MAGNETIFICO – power of pheromones, která v sobě spojuje nejnovější poznatky z biochemie s vůněmi předních světových parfémů. Vhodné jako luxusní dárek pro kohokoliv místo běžného parfému. Dnes a zítra akce (26. a 27. 11. 2015) na e-shopu IntimniNakupy.cz pro všechny objednávky nad 500 Kč doprava zdarma!

Svůdné prádlo je dárek, který vždy potěší! Udělejte radost svému partnerovi nebo překvapte svou partnerku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Erotické prádlo, to je ideální dárek pro každého partnera/partnerku. Obléknout se do svůdného prádla může být, dámy, ten nejlepší dárek pro vašeho partnera. Co například erotický vánoční kostýmek, svůdné punčochy nebo sexy noční košilka, v které si lehnete pod vánoční stromeček? Dnes a zítra akce (26. a 27. 11. 2015) na e-shopu IntimniNakupy.cz pro všechny objednávky nad 500 Kč doprava zdarma!

Intimní zdraví ženy, produkty pro lepší sex, snazší dosažení orgasmu a zmírnění příznaků menopauzy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ideální dárky pro vaši partnerku nebo kamarádku. Trápí vaši partnerku nepříjemné projevy spojené s přechodem? Nebo chcete povzbudit její libido a prožitek z milování? Vyzkoušejte přírodní doplněk stravy Femm Passion libido caps. nebo některý ze speciálních intimních sprejů a gelů ze série LovelyLovers pro snazší dosažení orgasmu a lepší prožitek při milování. Dnes a zítra akce (26. a 27. 11. 2015) na e-shopu IntimniNakupy.cz pro všechny objednávky nad 500 Kč doprava zdarma!

Intimní zdraví muže, produkty pro lepší sex, sexuální výkon a podporu erekce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ideální dárky pro muže a kamarády. Přírodní produkty pro podporu sexuálního výkonu a výdrže, podporu erekce a intimního zdraví muže. Prověřené produkty na přírodní bázi s certifikátem bezpečnosti Státního zdravotního ústavu, jako Andrimax, CRILEX nebo RX plus od značky VALAVANI potěší každého muže. Dnes a zítra akce (26. a 27. 11. 2015) na e-shopu IntimniNakupy.cz pro všechny objednávky nad 500 Kč doprava zdarma!

Rozpoutejte vášeň a vyzkoušejte některé z afrodiziak pro muže i ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ideální dárek pro partnera, partnerku, milence nebo kamarády pro oživení intimního života. Silná přírodní afrodiziaka pro muže i ženy. Vyzkoušejte extra silné afrodiziakum v atraktivním balení SexUP Aphrodisiac nebo „španělské mušky“ Sex Elixir. Dnes a zítra akce (26. a 27. 11. 2015) na e-shopu IntimniNakupy.cz pro všechny objednávky nad 500 Kč doprava zdarma!

Další články

Načítám