Hlavní obsah
Článek

Před pár dny Iva Kubelková (46) pokřtila svůj kalendář pro rok 2016. My jsme sice byli na křtu a byli svědky samotného procesu vzniku snímků, ale výsledné obrázky se dostaly na světlo světa až nyní.

Konečně se můžete pokochat pohledem na hustou hřívu havraních vlasů, pevný hrudník, který zvítězil v řadě anket o nejkrásnější poprsí a nohy, které vedou až do nebe.

Na samotný proces vzniku fotek Kubelková vzpomíná s radostí. „Bylo to velmi akční. Chvilku v bazénku s vodou, pak mi pro změnu z velkého větráku foukal vítr do vlasů, aby to na fotografiích vypadalo dobře. Musím říct, že se to hodně podařilo. Kalendář je laděný do přitažlivé polohy, ale všichni, co mě znají, znají mé hranice. I já je znám a za určitou hranici bych nikdy nešla. Takhle mi to vyhovuje,“ pochvalovala si Iva Kubelková, kterou diváci mohou například stále vídat v roli doktorky Dvořákové v seriálu Cesty domů.

Jeden z nejlepších módních fotografů na české scéně Matúš Tóth také s nadšením vzpomínal na focení s Ivou. „Focení kalendáře probíhalo v pohodě, ve velmi přátelské a vtipné atmosféře a musím říct, že mě to velmi bavilo. Iva byla naprosto skvělá a energičnost z ní přímo sálala. Jsem za tu spolupráci velmi rád,“ přiznal známý fotograf, díky němuž vznikly naprosto luxusní fotky,” říká Matúš Tóth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám