Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme u toho, když Iva Kubelková (46) před několika dny fotila svůj nový kalendář pro rok 2016. V nezvykle krátkém čase od jeho vzniku svůdná moderátorka dílo pokřtila.

Bývá zvykem, že hvězdy si jako kmotra kalendářů vybírají ještě významnější a známější osobnosti. Iva ale zvolila netradiční cestu a sáhla po člověku, kterého vídá prakticky denně. Velkým překvapením tedy bylo, když Kubelkové kalendář křtil její životní partner Georg Jirasek, kterého přátelé oslovují českou formou křestního jména Jiří.

„Rozhodla jsem se, že o tuto roli požádám člověka mně nejbližšího, toho, který mi už třináct let ukazuje, co je to bezmezná láska, otce našich dětí,“ pronesla do mikrofonu Iva a přizvala svého přítele, který sám do poslední chvíle netušil, že právě on bude tím, kdo bude kalendář s fotkami své partnerky křtít. Role se ujal s velkou elegancí. Z fotek můžete sami posoudit, že partner půvabné moderátorky změnil image. Za proměnou, která se projevuje hlavně v oholeném plnovousu, může stát možná nedávná dovolená v Malajsii a Thajsku, kterou pár na začátku listopadu absolvoval.

Na křtu kalendáře v pražském klubu Soho se objevila celá řada známých tváří jako Ivina kamarádka a kolegyně Simona Krainová, úřadující Česká Miss Nikol Švantnerová nebo módní návrhářka Kateřina Geislerová, moderátorka a bývalá televizní hlasatelka Stáňa Lekešová, zpěvák Jaro Smejkal. Nemohl chybět také jeden z nejvýznamnějších módních fotografů, který měl kalendář na svědomí, Matúš Tóth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám