Hlavní obsah
Článek

Vlaďka Erbová (42) prožila v poslední době dost náročné období. Rozchod s manželem a otcem syna Markuse Tomášem Řepkou a hospitalizace následkem oboustranného zápalu plic se prý vepsaly do modelčina obličeje. Unavený vzhled pleti a povadlé kontury přiměly modelku k návštěvě specialistky na estetickou dermatologii.

„Na základě konzultace, na které jsem se svěřila se svým vnímáním obličeje paní doktorce, jsem se rozhodla pro tenhle šetrný zákrok, který je vhodný nejen k mému problému, ale i k mému věku,” říká Vlaďka, jež podstoupila zavedení bionití, pomocí kterých se pod pokožkou vytvoří síť, jež dokáže zpevnit celou tvář a oddálit tak projevy stárnutí a povadání obličeje.

Když nám ošetřující lékařka popisovala zákrok, tak použila přirovnání ke štupování ponožek pomocí hříbku. Do podkoží se aplikují speciální nitě, kolem kterých se vytvoří kolagenová blanka. Nitě se časem rozpustí, ale pleť zůstane nadále pevná.

„Vnímám to jako ideální metodu, jak zpevnit danou část obličeje, a zároveň i jako prevenci proti stárnutí," komentuje podstoupení zákroku Vlaďka Erbová, která si ke kráse doposud pomáhala pomocí botoxu do čela a okolí očí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám