Hlavní obsah
Článek

Pouhých pět dnů stačilo žhavé Afroameričance k tomu, aby vzbudila poprask hned na dvou společenských akcích. Jada Pinkett Smith (44) není žádná stydlivka a občas o pozornost připraví i svého slavnějšího manžela Willa Smitha.

Hollywoodský herec se může už dvacet let spolehnout na doprovod, díky němuž se na večírcích neztratí. Jada Pinkett má totiž i jako matka sedmnáctiletého Jadena a patnáctileté Willow výstavní figuru, již se nebojí ukazovat v mimořádně odvážných outfitech.

Smithova manželka projevila minulý týden velkou dávku odvahy na udílení Latin Grammy Awards, kam přišla v šatech, které toho zahalovaly asi tolik co záclona. Provokatérský styl si Jada Smith očividně oblíbila a o pár dní později oblékla další transparentní model na premiéru filmu Diagnóza: Šampión, kam doprovázela Willa.

Atraktivní čtyřicátnice by měla mít v záloze další odvážné kousky, protože z červených koberců nejspíš jen tak nezmizí. Will Smith totiž za hlavní roli ve své novince získal Hollywood Film Award, čímž se zařadil k největším oskarovým favoritům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám