Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pendluje mezi svými dvěma domovy, Bratislavou na Slovensku a Nashvillem ve Spojených státech. Když se tedy Celeste Buckingham objevila na skok v Čechách, tak jsme využili příležitosti a vyzpovídali populární popovou zpěvačku a bývalou porotkyni pěvecké soutěže X Factor. Jelikož se Celeste objevila na tradičním rozsvěcení stromečku v pražském nákupním centru, tak se náš rozhovor pochopitelně točil okolo adventu a Vánoc.

Celeste, jak se těšíš na vánoční svátky?

Na svátky se velmi těším. Je to podle mě nejkrásnější období v roce.

Už máš rozmyšlené, jestli budeš slavit na Slovensku, nebo v Nashvillu?

Tento rok budeme trávit Vánoce na Slovensku a v Čechách. Musím se přiznat, že se jich už nemůžu dočkat. Už dva roky jsem totiž česko-slovenské Vánoce neslavila.

Máš raději slovenské, nebo americké Vánoce? Jaké zvyky daných zemí dodržuješ?

Mně se líbí obojí, vlastně si vybírám od každého něco. Slovenské Vánoce vnímám jako skromnější a pokornější rodinnou příležitost. Americké svátky jsou větší, je to mnohem více komerční oslava. Oboje jsou zábavné a příjemné.

Letošní svátky budeš trávit se svým přítelem Matějem Vávrou. Předpokládám, že to bude tedy hodně jiné…

Určitě bude. To jsou naše první společné Vánoce, tak se těším na nové, a určitě krásné svátky.

Už máš nakoupené všechny dárky a jsi připravená?

Ještě ne. Musím ještě něco vymyslet. Je pravda, že mám zpoždění, ale doufám, že se mému příteli bude líbit to, co nakonec vymyslím.

Reklama

Další články

Načítám