Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bořka Šípka jsme v poslední době potkali hned na několika akcích. Logická byla designérova přítomnost na zahájení jeho retrospektivní výstavy v Tančícím domě, přišel ale třeba také podpořit svou expartnerku Leonu Machálkovou do StarDance a naposledy dorazil na křest charitativního kalendáře, do kterého se také nechal vyfotit.

Kalendář vznikl pro Národní ústav pro autismus a známé osobnosti se do něj nechaly zvěčnit s autistickými dětmi. Vedle Šípka například Aňa Geislerová, Michal Viewegh či Pavel Šporcl. Ten se fotil s devítiletým Honzíkem, s nímž na křtu také vystoupil. Šporcl hrál na housle písničku Já mám koně, vraný koně a Honzík zpíval.

„Byla to parádní práce a oba jsme si ji užili. Dneska jsme se domluvili na písničce, kterou jste slyšeli, ale v průběhu příprav na fotografování jsme si prozpěvovali často, takže spolu máme docela slušný repertoár. Honzík je talent a moc rád jsem se s ním nafotil i vystoupil na křtu,“ řekl houslový virtuos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám